MÅSTE provas. Ganska söt, men samtidigt härligt frisk av polka.
Polkagrispaj
Botten
ca 15 digestivekex
125 g smält smör
Mixa digestiverna till ett fint mjöl och blanda med smör. Tryck ut i en rund form med avtagbar botten. Grädda i 8 min i knappt 200 grader. Låt svalna.
Fyllning
2.5 dl vispgrödde
200 g kesella
200 g vit choklad
en påse polkagrisar
Vispa grädden till ett fast skum. Smält chokladen och låt svalna något. Mixa eller hacka polkagrisarna till fint smul. Blanda grädde, kesella, vit choklad och polkagrisar. Häll över bottnen och låt stå kallt i minst någon timme så chokladen hinner sätta sig. Dekorera med massor av jordgubbar och ät till fördärv!
tisdag 22 maj 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar