torsdag 13 januari 2011

Panelhöns

Idag har vi börjat grundmåla pärlsponten ( eller "Persbrandten" som Magnus kallar den) till nya kassadisken. Först grundmålning... ... et voliá! Turkost är det senaste enligt alla hippa panelhöns.
Också var vi på möte på tillståndsenheten angående vårt serveringstillstånd. Allt ser lovande ut utom en liten detalj: vi måste ev byta bolagsform, eftersom det är juridiskt klyddigt att få tillstånd för ett enkelt bolag. Enligt snubben på kommunen hade de inte varit med om det någonsin, never ever, att ett enkelt bolag sökt tillstånd så han var lite villrådig om hur man skulle lösa det... Men det löser sig nog, som sagt är det värsta som kan hända att vi får byta bolagsform.
Men nu är köket ÄNTLIGEN färdigsanerat. Nu har vi diskat allt som går att diska, och lite till, och skrubbat/svababt/torkat resten. Nu är det alltså über-rent, från golv till tak, och redo för matlagning.

3 kommentarer:

  1. Det är inte bara panelhönor som gillar turkost. Även jag anser detta vara den bästa av ostar.

    SvaraRadera
  2. Jag gick förbi idag, men ni hade nog välbehövlig vilodag. Vilken fin liten lokal!
    Eva S

    SvaraRadera
  3. Jasså! Hur dags då? Vi var nog antingen på IKEA och K-rauta för inköp, eller så var vi hemma på lunch. På eftermiddagen var vi där. Du får komma en annan gång helt enkelt...

    Ha det!

    SvaraRadera