fredag 4 mars 2011

Stockholms blodbad?

Nejdå, bara fröken elins rödbetsbad... Mycket tjusigt, och lite läskigt blir det när man kyler rödbetor.
Koka först upp rödbetorna och koka mjuka, kyl sen snabbt med vatten, och skär bort knölarna i ändarna. Sen är det en barnlek att skala rödbetorna som förövrigt passar finfint i en sallad med lite fetaost, salt och olivolja.

1 kommentar:

  1. Hej Elin,

    Tyvärr hittade jag inte någon mail att skicka till så jag svarar direkt i ditt senaste inlägg! Jag är en god vän till Kristina Andersson och har fått tips om din blogg av henne. Jag är en nyutexaminerad fotograf och är intresserad av att börja fotografera mat, men innan jag kan ge mig in i branschen och visa vad jag går för behöver jag en stark portfolio. Jag klarar av att laga mat som tillfredsställer min mage men dessvärre inte mina ögon. Därför undrar jag om jag kan fotografera mat som du snyggt dekorerar. Var håller du till någonstans? Jag bor själv i Stockholm. Du kan få använda mina utvalda bilder i din blogg och jag får nya fräscha bilder till min portfolio. För att se tidigare arbeten från diverse fotograferingar kan du kika in min blogg på http://fotografkonrad.se och min internetportfolio http://fotografkonrad.se/portfolio. Jag hoppas vi kommer fram till något som gynnar oss båda!

    Mvh
    Konrad Augustyniak
    http://fotografkonrad.se
    konrad@fotografkonrad.se

    SvaraRadera