måndag 23 maj 2011

Gorillafasoner och snälla fröknar

Som egen företagare måste man tro på sig själv och inte vara blyg för att synas. Allra helst ska man skrika till hela världen "VI ÄR BÄST, VI ÄR BÄST, KOM OCH KÖP, FÖR VI ÄR BÄST" . Men att slå sig på bröstet och vara så egoistisk tycker jag är gorillafasoner. Nej jag väljer att vara en lite ödmjukare fröken och säga " Jovisst är vi väl ganska bra på det vi håller på med, och ibland riktigt fantastiska, men det finns det ju många andra som är också!" Ett exempel på andra som är riktigt sjuhelsikesbra på det de gör, är Café Lillaro i Lilla Hult strax utanför Vejbystrand.
Eva och Palle som driver musikcafét har byggt/renoverat/loppisfyndat all inredning och skapat en så in i bänken mysiga atmosfär både inomhus och ute i trädgården. I löv it! Dessutom bakar de de ljuvligaste kakorna, och mekar mumsiga mackor. Också har de den snyggaste lilla kakylen i världen. ( Loppisfynd som Bilmekanikern Palle lackat om i pastellrosa)
Vi for dit i söndags. Satt vid ett fönsterbord, spanade ut över skånska slätten där bönderna kupade potatisen medan regnet och åskan hotade utmed kusten. Lyssnade på skön musik, drack gott kaffe och åt fina mackor ( ...och kanske slank det ner en kaka eller två också).
Gå in på hemsidan och åk dit för bövelen. www.lillaro.nu.

Och en annan gång när ni är sugna på fika kan ni ju komma till oss om ni vill. För vi är också ganska duktiga, minsann!

1 kommentar:

  1. Och på LillaRo´s ovanvåning finns en syateljé med fina kläder...
    Eva S

    SvaraRadera