torsdag 1 november 2012

fröken elins till salu!

 Drömmer du om att driva din egen restaurang eller ditt egna café? Nu har du chansen!
Vi ger oss ut på nya restaurangäventyr och önskar därför sälja vårt mycket populära fröken elins.

Vi driver idag fröken elins som lunchrestaurang, café och cateringrestaurang. Det finns goda möjligheter att utöka med kvällsverksamhet.

Kundkretsen för dagens lunch är mycket stor och väldigt trogen. Efterfrågan för vår cateringverksamhet är stor och ökar ständigt.
Serveringen är charmig och hemtrevlig. Det finns i dagsläget 32 sittplatser, men det finns möjlighet med upp till 40 sittplatser. Stilrena möbler i valnöt. Det finns tre fina takkronor, och nyinsatt ljuddämpande innertak, för trivsam miljö. Klinkers på alla golv. Toaletten är stor och fräsch och handikappanpassad. Kassadisken är flyttbar, och innehåller mycket förvaring. Klädd i blå pärlspont.
Köket är komplett utrustat med ny diskmaskin ( 2012 Wexiödisk), sköljbänk, kylbänk och arbetsbänk. Det finns ett kylskåp och totalt 5 vaskar/handfat. Dörr till baksidan, och installerat larm ( idag kopplat till Securitas)
.
 I varmköket finns ett bra fläktsystem ställbart i fem steg, och ljuddämpat. Kombiugn ( ånga/varmluft) rejäl spis, grillbord och micro.

På nedre plan finns stora lagerutrymmen, kontor, omklädningsrum, personaltoalet, och förråd.

Kontoret har en dagbädd, lagerhyllor för förbrukningsmaterial/porslin, skrivbord, stationär dator och färgskrivare.

 Fräsch personaltoalett

 Stort lagerrum med nybyggt kylrum (2012). Bra arbetsbänk och lagerhyllor för skafferivaror/förbrukningsvaror. Här finns även 2 frysboxar och en rejäl vask ( kan användas som sköjvask för jordiga livsmedel) Egen utgång till baksidan.
 Lokalen är en "bostadrätt" och en del av HSB Brf Trasten. Ytan är 102 kvadratmeter.
Adress: Apotekaregatan 7, 252 49 Helsingborg
Tel: 042- 12 26 22
Hemsida: www.frokenelins.se

Fröken elins ligger på en "affärshylla" på Högaborg. Bland grannarna finns stans trevligaste "fiskaffären" och "Krooks blomsterverkstad" som drar mycket kunder. Det finns även en skräddare, pizzeria och frisör på hyllan.

Fröken elins säljes komplett med möbler, maskiner och inventarier för 1 300 000:- eller högstbjudande.
Ev kan diskussion föras om ni är intresserade av att bara köpa lokalen.

Lokalerna och rörelsen har blivit värderad av Affärsmäklarna Helsingborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar