måndag 22 oktober 2012

Den stora stationshusfestensuccén!

I helgen var det kalas, och VILKET kalas det blev. Andy på Stationshuset, i samarbete med fröken elins, och hela gamla staben fixade mat. Det var en utmaning för vi hade ingen aning om hur många som skulle komma. Vi gjorde i alla fall mycket mat. Fall i fall det skulle komma mycket folk. Sen visade det sig att det kom jätte-jätte-mycket folk. Så all mat tog slut ändå ( så slut att vi personalen fick gå hungriga hela kvällen). Men vi  satte pris efter tillgång, och alla var så glada och entusiastiska ändå, så det gjorde inte så mycket.

 Trumpetsvamps-risotto, från skogarna omkring
 Grillad lax.


Efter maten blev det musik med "Chalao" och "Won". Och vilket röj det blev. Hela Stationen gungade.

Ja herrejissenes vilken höjdarkväll! Det här kommer vara "den stora Stationshusfesten" som folk kommer minnas länge, och tänka tillbaka på med glädje. Så hoppas vi det blir många lika härliga kvällar framöver, när det är vi själva som står för fiolerna!

Och som om det dessutom inte vore nog med att det var en dunderkväll, så fick RUAB ihop massor av stålars till köpet av kåken. 330 000:- av de 350 000:- som behövs är nu insamlade. KÖP LITE FLER AKTIER SÅ HAR VI SNART DET I HAMN!

... och det gör du såklart på ruab.org

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar