onsdag 10 oktober 2012

TILL SALUNu ger vi oss ut på nya restaurangäventyr och önskar därför sälja fröken elins
Har du gått och drömt om att driva din egna lilla restaurang eller café? Då är det dags att  slå till nu!


Om fröken elins
fröken elins är en lagom liten restaurang, men med stora möjligheter! I dagsläget har vi 32 sittplatser, men får lov att ta in 40 pers. Dessutom finns plats för ca 25 på den mysiga uteserveringen, när vädret tillåter.  Det finns en stor och trogen kundkrets för dagens lunch, och intresset för vår catering ökar ständigt.
Köket har ett nytt fläktsystem, med bara några år på nacken. I källaren finns stora lagerutrymmen med nybyggt kylrum (2012), kontor, omklädningsrum och personaltoalett. Serveringen har ett nyinsatt ljuddämpande undertak (2011).
Inresserad?
Kom in och prata, eller
ring 042- 12 26 22
eller maila elin@frokenelins.se
  Om vårt nya projekt
Vi har blivit tillfrågade att hyra restaurangen Stationshuset i Röstånga. Då vi båda kommer från Röstånga, en by som ligger oss varmt om hjärtat, och Elin dessutom jobbat på Stationshuset under många år, var detta ett erbjudande vi inte kunde motstå. Huset kommer ägas av RUAB, och du kan själv bli delägare på RUAB.org. På Stationshuset kommer vi ha restaurang kvällstid, där vi serverar vällagad mat, säsongsanpassad och gärna lokalproducerad. Vi kommer även fortsätta med cateringverksamheten.

Hoppas vi ses i Röstånga!
 / fröken elin och mamma karin

1 kommentar:

  1. Oj! Så trist att ni lämnar Helsingborg. Å så spännande å kul med nya stället i Röstånga. Hoppas hoppas det kommer att gå bra å att många hittar till er nya restaurang. Kul om du fortsätter blogga så vi får följa med på distans i det nya projektet.

    Kram K

    SvaraRadera