måndag 15 november 2010

Namnjakten fortsätter...

Nu när ryktet spridit sig är det många som spontant har sagt " Det är KLART ni ska heta "fröken elins". Så det kanske får bli så... Inte mig emot ;)

Men om någon har någon annan GENIAL idé är man mer än välkommen med förslag.
Eller ge bra och dålig kritik om namnet "fröken elins". Vi vill gärna veta vad ni får för associationer när ni hör det, om det är enkelt att komma ihåg, lätt att säga och så vidare.....

Tyck till vettja!

8 kommentarer:

  1. Jag tycker det är charmigt och passande namn :)

    SvaraRadera
  2. Tycker jag med! Men kanske till och med "fröken elins skafferi" då eller? //Anna

    SvaraRadera
  3. Jag röstar också på hela namnet "Fröken Elins skafferi". Det enda skafferi jag vet i närheten är Ebbas skafferi i Lund - och det är ju en bit bort, så det konkurrerar inte.
    Eva S

    SvaraRadera
  4. Eller varför inte "Karelins"??? Finsk husmanskost och finska pinnar!

    Nä, får nog tänka vidare...

    Betänk också att du måste byta namn om du gifter dig och stället heter Fröken Elins skafferi.

    Slut från skojfriska klubben...

    SvaraRadera
  5. Haha. Just "Karelins" Har fler skojfriska personer föreslagigt. Också kan vi servera Fläskkarrelin med Karingefärskryddad potatispurElin på menyn.. Hohoho...

    SvaraRadera
  6. Fast jag tänker faktiskt lite på "Farbror Elofs skafferi" i Billeberga. Men det gör ju ingenting, har inga dåliga vibbar alls.

    SvaraRadera
  7. I så fall tycker jag endast "Fröken Elins" låter bättre. Restauranger med ordet "skafferi" i finns det gott om. Olsons i Helsingborg, Farbror Elofs i Billeberga, Nilssons och Nannys i Ängelholm, Ebbas i Lund osv.
    Dessutom så blir det liksom "Vi ska gå till Elin" om man ska äta hos er, låter lite coolare än "Vi ska till skafferiet" :)

    SvaraRadera
  8. Får tacka för alla bra åsikter. Just nu lutar det skarpt åt "fröken elins" ( med litet f och litet e, för det tycker jag är snyggast helt estetiskt sett). Bara ett litet okejande från bolagsverket, senså....

    SvaraRadera