onsdag 15 februari 2012

Sicket kalas

Igår så firade fröken elins som sagt ett år. Och sicket kalas det blev. För ett år sedan, dagen vi öppnade serverade vi 32 luncher. Det bjöds på pannbiff med stekt lök då. Vi var nöjda med uppslutningen eftersom vi bara har 32 platser. Igår, exakt ett år senare serverade vi istället senapsglaserad lax med kål- och potatiswok, då kom det istället 65 personer, vilket vi såklart är ÄNNU nöjdare med. Ibland blev det lite rörigt eftersom vi dessutom serverade tårta till alla som ville ha.
Marängtårta med bär och choklad och grädde kändes ganska givet eftersom vi hade pasta carbonara förra veckan ( en miljon använda äggulor ger nämligen en miljon äggvitor).
Vi var så slut efter hela balunset att vi fick ta igen oss med ett parti Yazzi på lunchrasten. Tävlingsadrenalin i kombo med kaffe har visat sig vara en utmärkt uppiggare när paltkoman slår till.
Och herregud vilka rara stamkunder vi har! Flera kom med finfina blombuketter med gulliga små hälsningar, och andra kom med chokladkartonger. Man blir så himla glad, och känner att man har världens bästa jobb, sådana dagar!

TACKSAMHET OCH GLÄDJE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar