söndag 5 februari 2012

Och så blev det..

Igår var vi som bekant på Cateringuppdrag. Det bjöds på Italiensk buffé.
Närmst blandade salladssorter med vinägrette på soltorkad tomat. Bakom syns kycklingfilé med en yoghurtsås på basilika och soltorkad tomat, toppat med svarta oliver och färsk basilika. Bakom det har vi prosciuttoskinka med färska dadlar och nätmelon, toppat med ett uns av svartpeppar. Och lite längre bak, till höger, skymtar den dubbelmarinerade fläskfilén, med massor av citron, rosmarin och vitlök.

Här syns kycklingen igen, och längst fram Caprese; tomat och mozarellasallad med olivolja och basilika.
Färskostkräm med färska örter och vitlök, och chili- och vitlöksmarinerade blandade oliver
Här syns grissini ( brödpinnarna i krukor) rostat libabröd ( de stora runda "chipsen"), hembakad surdegsfoccachia, marinerat smör och stor ostbricka med brieost, cambozola, gorgonzola och massor av färsk frukt; aprikoser, vindruvor, melon, nektarin, persika, päron osv...
Och till dessert blev det marrängtårta med krokant, fylld med fluffig lemoncurdkräm och massor av färska bär. Vill man baka den själv så finns receptet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar