Strö ut nachochips, gärna med ostsmak, på en plåt. Strö över taccokryddad stekt köttfärs, hackad paprika och ost. In i ugnen i ett par minuter så osten smälter.
(Jag som förespråkar mindre köttkonsumtion, spädde naturligtvis ut köttfärsen med mycket gul lök och en rejäl näve gröna linser)
ah, detta påminner mig om sihanoukville, vad hette den baren som vi åt nachos flera gånger på?
SvaraRaderadet var där jag fick ett armband av ngn kille med namnet på stället...hmmm minns inte vad det hette?
puss från mim
hehe ja jag tänker också på kambodja varje gång jag äter nachos. Hette det inte sams bar, eller toms bar eller något sånt. Eller var det, det där stället som hette något som nästan lät som det kambodjanska ordet för skål? Nej det var väl där Per jobba? Haha minnet är inte vad det en gång varit, det är då säkert!
SvaraRadera