måndag 11 juni 2012

Sommarbuffé

 I helgen var vi och gjorde ett 60-års-baluns. Till drinken hade vi gjort lite snittar. Rostat libabröd, vår hemgjorda nötblandning, silltårta-snittar och smördegssnurror med pesto och soltorkad tomat. Allt serverat på rabarberblad.
 Såhär kul tycker jag det är att duka upp buffé.
Buffén gick i somriga smaker. Krämig potatissallad med massor av dill, äpple och rödlök, senapsglaserad lax med sparris, rostbiff med pesiljepesto, rostade rödbetor med getost, kyckling i flädersås västerbotteonstpaj med kräftstjärtar, bröd, färsk frukt, såser, ostar osv osv

 Och efteråt blev det marängtårta med syrlig lemon curd-kräm och färska bär.
Det var ett redigt kalas, men en hel del kras ;)

2 kommentarer:

  1. Den trogna kommentatorn här!

    Det ser helt fantastiskt ut! Så duktiga ni är! Funderar starkt på att ha 52-årskalas nästa år (hoppade över att jag fyllde 50 av nån konstig anledning...), då blir det läge för frk elinbuffé!

    SvaraRadera
  2. Vi gillar trogna kommentatorer, synd att ni inte är fler :P

    Klart du ska ha 52 års-kalas! Vilken toppen-idé!
    Du vet var du hittar oss när det är dags ;)

    SvaraRadera