I helgen var vi och gjorde ett 60-års-baluns. Till drinken hade vi gjort lite snittar. Rostat libabröd, vår hemgjorda nötblandning, silltårta-snittar och smördegssnurror med pesto och soltorkad tomat. Allt serverat på rabarberblad.
Såhär kul tycker jag det är att duka upp buffé.
Buffén gick i somriga smaker. Krämig potatissallad med massor av dill, äpple och rödlök, senapsglaserad lax med sparris, rostbiff med pesiljepesto, rostade rödbetor med getost, kyckling i flädersås västerbotteonstpaj med kräftstjärtar, bröd, färsk frukt, såser, ostar osv osv
Och efteråt blev det marängtårta med syrlig lemon curd-kräm och färska bär.
Det var ett redigt kalas, men en hel del kras ;)
måndag 11 juni 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Den trogna kommentatorn här!
SvaraRaderaDet ser helt fantastiskt ut! Så duktiga ni är! Funderar starkt på att ha 52-årskalas nästa år (hoppade över att jag fyllde 50 av nån konstig anledning...), då blir det läge för frk elinbuffé!
Vi gillar trogna kommentatorer, synd att ni inte är fler :P
SvaraRaderaKlart du ska ha 52 års-kalas! Vilken toppen-idé!
Du vet var du hittar oss när det är dags ;)