fredag 7 oktober 2011

Förändra, förbättra, förfina...

Något av det roligaste med att ha ett eget företag är att man hela tiden förbättrar och ändrar om i företaget. Det är liksom som något levande och ständigt föränderligt. Det kan var allt från att skaffa en ny kaffekokare, till att anställa ny personal. Ibland gör man en förändring till det sämre, men allt som oftast handlar det såklart om förbättringar, och förfiningar av verksamheten. Just nu börjar det trilla in lite förfrågningar om catering, vilket känns som en jättespännande utmaning. Då får man chansen att tänka till och försöka komma på något nytt, och varje gång lär man sig vad man kan göra bättre till nästa gång. Vi får allt från förfrågningar om 8 mackor till konferensen.....

Parmaskinka- och briemackor, med melon, sallad, tomat mm, samt Hjortskavsrullar med vår hemlagade potatissallad, rödlök, tomat och sallad.

... till festmåltider för 200 pers (!). Båda varianter är roliga, på sina sätt, och produkterna blir ju väldigt skilda. Förändring är alltid bra.


Förresten, hur många gånger har inte IKEA-pappåsar räddat mig? Perfekt att vika korgar av, slå in presenter i, klä in lådor med, skriva skyltar på....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar