måndag 23 april 2012

Italiensk buffé med mycket vegetariskt.

 I lördags var vi hemma i byen ( Röstånga alltså) och lagade mat till Idrottsföreningen RIS vårfest.
 Italienskt tema på buffén, 100 gäster.
 Pga, något begränsad budget blev det ganska stor del vegetariska rätter. Superkul!
 Trångt, varmt och stressigt, precis när alla hundra skulle ta mat. Men annars gick uppdraget utmärkt, och jag tror nog att de flesta gästerna var ganska nöjda också.
 Mycket färsk frukt, hembakat bröd med smör och ost, potatisgratäng, rostbiff med pesto, pinjenötter och parmesan, nej FÖRLÅT jag menar " italiensk vällagrad hårdost" ( man får inte kalla osten för parmesan och den inte är äkta parmesan, då kan man bli av med sin "smiley". "Italiensk vällagrad hårdost" är bara så mycket jobbigare att skriva/säga), kycklingfilé i yoghurtsås, och massor av sallader och grönsaker som harricot verts med kronärtskockshjärtan i balsamvinäger, kanelbönor med vitt vin och tomatpuré, sesammorötter, vitkålssallad med aprikos och äpplen, grillad marinerad aubergine, squash och paprika osv, osv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar