torsdag 15 oktober 2009

Ceeelebration time, come on!

I dagarna kommer bloggen fira 1000 besökare! Tjohoo! Du som är besökare nummer 1000 kan väl lämna en liten kommentar så vi vet vem du är?
Det var bara det....

6 kommentarer:

  1. Hej, jag hade den oväntade lyckan att bli nummer 1000, för första gången inne på denna vackra sida. Släkt med Mim och för tillfället arbetskamrat med dig Elin. Guess who?

    SvaraRadera
  2. Besökare nr 1000. En hemlig gäst som är (var) Elins arbetskamrat i Kävlinge, och känner Mim...

    SvaraRadera
  3. Håhå så trevlig att du hittade hit! Jag firar dig med en fanfar....

    "du du tutu du dututuuuu!"

    SvaraRadera
  4. Hej Elin! Ja det var Eva, Mims moster. Vilken inspirerande sida du har gjort. Och såklart var det Ann som tipsade mig. Om du är i Helsingborg så kom gärna och fika. Ann har telefonnumret. Hälsningar
    Eva

    SvaraRadera
  5. ok jag heter mim o jag har ingen aning om vem de andra e som känner mig men ok...alla känner apan men apan känner ingen :( elin pelin, har köpt dina röda converse....:) så tror att jag e hemma i skåne den 8 nov, kan överlämna dem då. e hemma nu så jag kan läsa din blogg igen! puss puss

    SvaraRadera
  6. hahah snyggt försök mim! Och tusen tack för dojjorna! Du kan bara dumpa dem hos föräldrarna om du passerar röstånga någon gång. Hur mycket kostade de? Så för jag in på ditt konto! För du har väl kvar ditt ICA-konto?

    SvaraRadera