söndag 15 januari 2012

bröllopet

För det mesta är fröken elins ett ganska brokigt och bohemiskt ställe, men ibland, vid speciella tillfällen får man ju lägga till manken och anstränga sig lite. Som förra helgen då vi dukade "krispigt" med vita dukar och tulpaner, tygservetter och dubbla bestick.
Vi hade nämligen bröllop på restaurangen. Ja det är sant! Paret hade bjudit ut nära och kära på restaurang ( hos oss såklart) och väl på plats så överraskade de alla med att även ha bjudit in en borglig vigselförrättare. Så de både gifte sig och hade bröllopsmiddan hos oss. Superspännande att få vara med om.
Vi lagade trerätters med toast med laxsnurror på, som förrätt. Och mycket sallad såklart.
Till huvudrätt blev det dubbelmarinerad fläskfilé med citron och rosmanrin, och potatisgratäng. Och ännu mer sallad och grönsaker såklart.
Till dessert blev det creme chocolat ( en blandning mellan chokladmousse och tryffel) med passionsfrukt, färska bär och grädde.

Och sen levde de lyckliga i alla sina dar.... får vi hoppas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar