måndag 16 januari 2012

Svanungar och brevduvor

Den som har superduper stor bildskärm alternativt stålmannen-bra syn kan nedan läsa att SVANUNGAR kommer tillbaka till fröken elins, nästa lördag den 28 januari. SVANUNGAR var hos oss redan i somras, och spelade då för en knökafull restaurang. Så missa inte chansen att se denna fantastiska duo, nu när den kommer igen!

Vi tar emot bordsbokningar från klockan 18.00, och musik blir det från ca 20.00.

På menyn finns bla pasta carbonara, fisksoppa med saffran och vitt vin, och lammgryta, tillsammans med massa annat gott. Men det går såklart lika bra att bara ta en kaffe.

Ring 042-12 26 22 för att vara säker på att få en plats.


På sin hemsida www.svanungar.se beskrivs SVANUNGAR såhär:

Elin-Louise Ahlberg och Gustav Bäcklin utgör tillsammans Svanungar. Under sitt år på Nordiska folkhögskolan uppträckte de en gemensam förjusning för vackra melodier, countrydoftande stämsång och berättande texter.

Svanungar blandar egenskrivna visor om vingliga cykelturer och kråksång, med spännande nytolkningar av bl.a Evert Taube och Barbro Hörbergs odödliga visor.


Gillar man sådanna här trevliga evenemang kan man anmäla sig till fröken elins nyhetbrev, så missar man aldrig när det händer något på restaurangen.

Skicka ditt namn och mailadress till elin@frokenelins.se och skriv "nyhetsbrev" i ämnesraden.

ps. det hände något konstigt med texten när jag klipp och klistrade, därför blev all text i olika stilar. Förlåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar