fredag 13 januari 2012

Du är jordgubbarna på min tårta...

Det är lätt att glömma bort hur bra man har det. Att man tar saker för givet.

Viktor är min klippa i tillvaron. Utan honom hade jag aldrig haft modet och orken att bli egen företagare. Det är ovärderligt att ha en själsfrände, som man kan bolla idéer med, få pepp av, eller bara ha någon som kan lyssna när man har haft en skitdag, och behöver kräka ut lite klag.

Viktor ställer upp för mig i vått och torrt. Det här året har han verkligen dragit ett stort lass. Han har skött i princip ALL städning, tvätt och alla andra sysslor här hemma, och alltid utan att klaga. Han vet hur mycket annat jag har på gång. Och när det kniper, kommer han till restaurangen och hjälper till där också. Fast han själv är hemifrån 11 timmar om dagen för att jobba.

Han är tålmodig och tröstande när jag är på dåligt humör eller ledsen. Han gläds med mig när jag är glad och allt går bra.

Jag blir en bättre människa med Viktor.
Om jag var en torr gammal sockerkaka, vore han grädden och jordgubbarna. Tillsammans blir vi den godaste tårtan.
Dessutom är han skitsnygg.

5 kommentarer:

 1. Det är Elin som är bäst. Ingen annan! puss

  SvaraRadera
 2. Aaaah, vad fint! Jag hörde ett gammalt par på radio igår som levt ihop i typ hundra år, de sa något tänkvärt; Det är en nåd att få leva ihop med en annan människa, för man har ett vittne till sitt liv. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha vad fint, och väldigt sant. Den ska jag tjyva rakt av!

   Radera
 3. "Dessutom är han skitsnygg" haha :)

  Det är härligt att ha med någon i livet som är där för en varje gång man behöver det. Jag har en själv som stöttat mig i allt.

  SvaraRadera