Quinoa
Pyttelite röd eller gul lök
Sallad (tex isberg)
Färska sockerärtor
Gurka
Ärtskott
Kräftstjärtar i lag
Cocktailtomater
Olja
Vitvinsvinäger
Dijonsenap
Kryddor
Citron
Koka Quinoan enligt instruktionerna på paketet. Finhacka löken så fint du bara kan. Blanda olivolja, vitvinsvinäger, dijonsenap och lite kryddor, tex italiensk salladskrydda och peppar till en liten dressing. Häll dressingen och löken över den kokta Quinoan och låt svalna. Strimmla salladen, ärtskidorna, gurkan, ärtskotten och tomaterna. Lägg salladen på en tallrik. Blanda ärtskidor, gurka och ärtskott med den kalla quinoan. Toppa med rejält med kräftstjärtar och dekorera med lite cocktailtomater. Avluta med att pressa en klyfta citron över hela härligheten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar