...var det på TOK för länge sedan jag åt. Och jag har ju ingen mer än mig själv att skylla. Så det var väl lika bra att göra slag i saken. Spenatstuvning med stekt bacon, stekt ägg, kokt potatis och sallad.
Spenatstuvning är ju hur lätt som helst att göra. Bara att köpa fryst spenat, blanda i lite mjöl, mjölk och krydda av med salt, vitpeppat, muskot och socker. Sen är det ju supernyttigt och framförallt sketagott!
söndag 21 februari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
så himla gott. spenatsoppa i all ära men spenatstuvning.... mm
SvaraRaderaJag älskar stuvad spenat! När jag gick i skolan och det serverades spenatstuvning brukade jag dränka min mat i det. De andra barnen gillade inte spenat, de tyckte jag var konstig. Vad är det med barn och spenat egentligen? Det är ju hur gott som helst!
SvaraRadera