tisdag 10 november 2009

Mörkt och mulet

Nu har vi kommit till den där gråaste tiden. Löven har fallit av träden, och det är bara mörkt och mulet hela dagarna. Snart blir det mysigt med mörkret igen, för man tänder ljusstakar och stjärnor i fönsterna, och granar och snö lyser upp utomhus. Men inte än... Än så länge är det bara mörktJag har lamporna tända mitt på dagen, för att se något inomhus. Solen går liksom aldrig upp riktigt, när det är mulet ute.

Tycker man om att fotografera, och det gör ju jag, så är mörkret väldigt opraktiskt. Man har typ 3 timmar på sig, mitt på dagen, då dagsljuset är tillräckligt för att ta hyffsade bilder. Inte fantastiska, men hyffsade....

2 kommentarer:

  1. kan ju som sagt vara lite möösigt med höst o rusk när man får kura ihop sej inne under en filt..!vad använder du för kamera?är på jakt efter en ny o söker tips!mys på nu,kram!

    SvaraRadera
  2. Jo jag håller med om att dte kan vara mysigt också. Men man blir liksom så trött i humöret när det är så mörkt....

    Jag är helt amatörfotograf (inne på min första systemkamera) så jag har en relativt billig nybörjarkamera. Nikon D60. Enligt gubben i fotoaffären ( och han verkade kunna sin sak) så var den både prisvärd och en bra nybörjarkamera.
    Ha det gott

    SvaraRadera